Tilaus- ja toimitusehdot

Minäite- sisustuskuvat (y-tunnus 2666116-5) on verkkokauppa, josta löytyy sisutsukuvia, kutsuja ja tekstiili-tuotteita vauvasta vaariin.

Tuotteet painetaan laadukkaalle 300 g valkoiselle kartongille. Kaikki työt suunitellaan Suomen Porissa ja täällä ne myös painetaan <3

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden koko

Juliste koot ovat A4 ( 21×30 cm ) sekä A3 ( 30×40-42 cm ). Julisteisiin on saatavana lisäksi myös kehyksiä, joko julisteen kokoon sopivia tai paspartuurilla.

Tuotteista löytyy myös suurempia kokoja, esim 50×70 cm.

Postikortin koko on 10×15 cm.

Toimitusehdot Suomessa

Lähetämme tilaamasi tuotteet 3-10 arkipäivän kuluessa. Huomioithan että personoitujen töiden kanssa saattaa mennä pidempään.  Julisteet painetaan ja valmistetaan vasta tilauksen tultua, joten valmistus kestää muutaman päivän. Postikortit löytyvät varastosta ja niiden toimitus on yleensä nopeampaa. Valmistusaikaan lisätään aina Postin toimitusaika, joka riippuu valitsemastasi toimitusvaihtoehdosta (3-7 päivää). Huomioithan, että Minäite- sisustuskuvat ei vastaa Postin jakeluviivästyksistä.

Pyrimme lähettämään tilauksesi toimitusaikojen (3-10 päivää) puitteissa, mutta jos toimitus jostain syystä viivästyy, otamme sinuun yhteyttä. Jos tilauksella on kiire, voit aina lähettää sähköpostia osoitteeseen info@minaitesisustuskuvat.fi. Minäite- sisustuskuvat löytyy myös Facebookissa, ja instagramista joten voit ottaa yhteyttä senkin kautta.

Toimitusehdot Suomen ulkopuolelle

Toimitamme tilauksia kaikkiin EU-maihin sekä myös EU:n ulkopuolelle. EU:n ulkopuolisissa tilauksissa, ole ystävällinen ja ota yhteyttä.

Toimitustavat ja -hinnat

Kortit ja A4-kokoiset julisteet

 • Kirje, postilaatikkoon jaettava. Toimituskulut 2 €. Postin toimitusaika 3-7 päivää tilauksen lähetyksestä.
 • Postipaketti seurantakoodilla, toimituskulut 5,90 €. Postin toimitusaika 3-7 päivää tilauksen lähetyksestä.

A3- ja 50×70 cm -julisteet

 • Postipaketti seurantakoodilla, Postista noudettava. Toimituskulut 5,90 €. Postin toimitusaika 3-7 päivää tilauksen lähetyksestä.

Muuta

 • Toimituskulut Suomen ulkopuolelle 10 €. Asiakas vastaa itse mahdollisista tullikuluista.
 • HUOM! Minäite- sisustuskuvat ei vastaa Postin kadottamista lähetyksistä. Jos haluat tilaukseesi seurantakoodin, valitse toimitustavaksi Postipaketti, jonka hinta on Postin hinnaston mukaisesti 5,90 €. Postin toimitusaika postipaketeille on 3-7 päivää.
 • Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksaminen

PayPal Minäite-sisustuskuvien tuotteet voi maksaa PayPal-palvelun kautta, jolloin tarvitset vain voimassa olevan luotto-/pankkikortin.

Maksaminen verkkopankissa

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Maksunvälittäjän yhteystiedot: Checkout Finland Oy Pyhäjärvenkatu 5C, 1. kerros, 33200 Tampere Y-tunnus 2196606-6

Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@checkout.fi 0800 552 010 (0,00€/min) Arkisin klo 09-17

Saat onnistuneesta tilauksesta aina sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Mikäli et saa tilausvahvistusta, ota meihin yhteyttä.

Alennus- ja kampanjakoodit

Alennus- ja kampanjakoodin voi syöttää tilaussivulla.

Asiakaspalautukset ja reklamaatiot:

 • Tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
 • Palautusoikeus EI KOSKE Personoituja tuotteita.
 • Tilaaja maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut.
 • Jos et ole tyytyväinen toimitettuun tuotteeseen, ole aina yhteydessä meihin ennen kuin palautat tuotteen.
 • Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.
 • HUOM! Minäite- sisustuskuvat ei vastaa Postin kadottamista lähetyksistä. Jos haluat tilaukseesi seurantakoodin, valitse toimitustavaksi Postipaketti, jonka hinta on Postin hinnaston mukaisesti 5,90 €.

Palautusosoitteen löydät alta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Jotta voimme parantaa palveluamme jatkossa, toivomme että esität syyn tuotteiden palautukselle.
Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@minaitesisustuskuvat.fi

Palautusosoite:

Minäite- sisustuskuvat

Janina Skön-Harell

Samulintie 24

28120 PORI

 

Minäite-sisustuskuvat
Samulintie 24
28120 PORI
info@minaitesisustuskuvat.com

[efb_likebox fanpage_url="https://www.facebook.com/Min%C3%A4Ite-sisustuskuvat-646051105471320/" box_height="450" locale="fi_FI" responsive="1" show_faces="0" show_stream="1" hide_cover="1" small_header="0" hide_cta="0"]